Galvanizálás
   
 

A Galvanplastik Kft. célja, hogy piacvezető szerepet töltsön be hazánkban a műanyag fröccsöntés és műanyag galvanizálás területén. Határozott szándékunk, hogy termékeink és szolgáltatásaink magas színvonalával kivívjuk üzleti partnereink megelégedettségét.

Társaságunk a vevők által megkívánt minőség elérését működése meghatározó tényezőjének tekinti. Elsődleges és alapvető szempont a megrendelői igények, a vonatkozó szabványos követelmények maximális és gazdaságos teljesítése, ezen keresztül a vevő bizalmának, megelégedettségének elnyerése és megtartása.

Kiemelt feladatunknak tekintjük, hogy termékeink és szolgáltatásaink minőségét folyamatosan javítsuk és így egyenletes, megbízható beszállítójává válhassunk minden meglévő és leendő partnerünknek.

A minőségi célok elérését korszerű berendezések telepítésével, folyamatos technológiai fejlesztéssel, fejlett logisztikai és informatikai rendszerrel, és az ISO 9001, ISO 14001 2006. I. félévi és a TS 16949 szabványnak megfelelő rendszer kiépítésének 2006. II. félévi bevezetésével valósítjuk meg.

iso tanusítvány
Nagyításhoz kattintson a képekre!
IATF 16949:2016ISO14001
 
Minőség- és környezetpolitika  
Nagyításhoz kattintson a képekre!
Minőség- és környezetpolitika 

Tevékenységünk során csak olyan alvállalkozókkal és beszállítókkal
működünk együtt, akik ismerik és elfogadják cégünk minőséggel és környezetvédelemmel kapcsolatos irányelveit és követelményeit, valamint akiknek működéséről előzetesen információkat
szerzünk.

Tevékenységeink:
- Tamponnyomtatás
- Galvanizálás
- Fröccsöntés
- Felületkezelés


 
 


Műanyag üzem


Galvanizáló üzem

 
     
 
placeholder for flash movie
E-mail: info@galvanplastik.hu

GalvanPlastik Kft telefonszámok: +36 22 514 270
+36 22 511 674