Galvanizálás
   
 

Fröccsöntés

Műanyag üzemünk az autó, háztartási elektronikai és telekommunikációs ipar részére gyárt műanyag fröccsöntött alkatrészeket.

Fröccsöntés az alkatrészgyártásban

Amennyiben nincsenek kész tervei, alvállalkozóink, akik az elmúlt több, mint egy évtized alatt nagy tervezői tapasztalatra tettek szert és számos alkatrészt terveztek társaságunk Vevőinek, elkészítik azokat.

Fröccsöntés - szerszámtervezés

Szerszámkészítő partnereinknél a szerszámtervezést, szerszámkészítést és szerszámfelújítást is el tudjuk végeztetni.

Beszerzés

Alapanyagbeszállítóinkkal jó kapcsolatot ápolunk, vállaljuk minden alapanyag beszerzését, a műanyag-granulátomtól, a festéken, lakkokon át a gumi kapcsolószőnyegekig.

Műanyag alkatrész fröccsöntés

15 darab 30 és 200 tonna közötti záróerejű műanyag géppel rendelkezünk, így széles skálán meg tudunk felelni a vevői elvárásoknak. Az egyszerű gombformáktól kezdve a bonyolult szabadfelületű gombbokrokon át a készülék - házak és egyéb, összetett készülékelemekig gyártunk termékeket, kis és nagy szériában egyaránt. Minden fröccsöntött alkatrészen 100 % - os önellenőrzést végzünk, valamint a folyamatok ellenőrzésével biztosítjuk az elvárható legmagasabb minőséget.

Tamponnyomtatás

14 darab tamponnyomtató gépünkkel szinte bármilyen színes feliratot, szimbólumot, logot el tudunk helyezni a műanyag alkatrészekre. Szigorú gyártástechnológiai követelményeinknek köszönhetően tartós, nagymértékben kopásálló és minden szempontból precíz nyomtatást tudunk készíteni.

Lakkozás

Vállaljuk a fröccsöntött alkatrészek lakkozását, amivel minden esztétikai igényt ki tudunk elégíteni.

Szerelés

Szereldénkben 10 darab pneumatikus működésű célgépünk segítségével a legyártott alkatrészeket a bokorból ki tudjuk vágni, illetve gumi kapcsolószőnyegre ültetni. Ezeken túlmenően partnerünk igényeinek megfelelő szerelési munkákat is meg tudunk oldani.

Fröccsöntés és környezetvédelem

Üzemünk célja működési területén biztosítani a környezet megóvását azáltal, hogy a veszélyes hulladékokat szakszerűen kezeli, az esetleges szennyeződéseket, ártalmakat és más környezeti károsodásokat kivizsgálja, okait felderíti, és ezek megelőzésére, csökkentésére vagy megszűnésére hatásosan intézkedik.
A környezet megóvása a vonatkozó jogszabályok és hatósági rendelkezések ismeretében és betartásával történik.

 

 

 
 
         
 
Műanyag üzemünk
 termékei 

 
     
       
           
placeholder for flash movie
E-mail: info@galvanplastik.hu

GalvanPlastik Kft telefonszámok: +36 22 514 270
+36 22 511 674